Ajánlatunk

Gazdagodj úgy, hogy közben
megmented a jövőt!

A GreenWorld közösségi faültetési kezdeményezéséhez csatlakozó cégek és magánszemélyek nem csak kézzelfoghatóan és hathatósan tesznek a zöldebb jövőért, hanem profitra is szert tesznek.
Hogy lehetséges ez?
A Paulownia Cotevisa 2 egy magas minőségű, sokrétűen felhasználható fafajta, melynek értéke évről évre emelkedik.A GreenWorld Europe Zrt. már most egy felvásárlási szerződést köt Veled, mely értelmében a fák leültetésétől számított 7. évben előre megszabott fix áron megvásároljuk Tőletek a fákat. Mert a faültetés a környezetvédelmen kívül egy kiváló lehetőség, hogy kitűnj a többiek közül és kiemelkedő profitot is elérj!

A GreenWorld faültetési csomag részeként, kaptok:

10 db Paulownia Cotevisa 2 fát, ahol fel van tüntetve a tulajdonos
  • Biztosítjuk a földterületet a fákhoz
  • Biztosítjuk a szakértelmet a fák teljeskörű gondozását az ültetéstől kezdve a
    7 éves növekedési ciklus végéig.
  • Tanúsítvány és elismerés, Évente 1500 kilogramm Co² megkötéséről, kiváltásáról! Ez a mennyiség megfelel egy átlagember, egy éves teljes Co² kibocsátásának 30 %-val.
  • A GreenWorld logóját, tanúsítványait marketing célokra
  • Fix biztos évi 9%-os hozamot garantálunk.

* 2014-ben, ami az uniós adatnál (7,19 tonna/fő) lényegesen kedvezőbb.
** Ez a mennyiség megfelel egy átlagember, egy éves teljes Co² kibocsátásának 38%-val.

A csomaghoz tartozó 10 db fát, a csomag megvásárlásától számított 7. évben 457.000 FT + áfa áron felvásároljuk Tőletek! Ez évi 9%-os hozamot jelent! És ezen a ponton már nem csak egy nagyon hatásos környezetvédelmi kezdeményezésről beszélhetünk, hanem egy zöld befektetésről, ami kiemelkedő hozamot biztosít Nektek az általunk menedzselt faültetvényeken keresztül.