Ültess fákat és gazdagodj!

Ültetvényes faültetés a szebb jövőért.

Rendben, ültessünk fákat! De hova? És hogyan? Egy átlagos embernek, cégnek nincs helye (földje, ültetvénye), ideje, szakértelme, hogy fákat ültessen. Mégis, ha tenni szeretne földünkért és az emberiségért mit tehet? Ebben segít a GreenWorld csapata az egyedülálló közösségi ültetvényeivel!

GreenWorld közösségi ültetvények

A GreenWorld közösségi ültetvények egy olyan kezdeményezés, mely keretében biztosítjuk a feltételeket, hogy mindenki meg tudja tenni a maga kis lépését a közös környezetvédelmi katasztrófa megoldásában.
Fák ültetésével és örökbefogadásával, ajándékozásával szerencsére már többek foglalkoznak. Azonban a GreenWord egy egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik szívükön viselik a környezetvédelem sorsát.
Gazdagodj úgy, hogy közben megmented a jövőt!

Hogy lehetséges ez?

A Paulownia Cotevisa 2 egy magas minőségű, sokrétűen felhasználható fafajta, melynek értéke évről évre emelkedik.A GreenWorld Europe Zrt. a faültetési csomag megvásárlásával egyidőben felvásárlási szerződést köt Veled, mely értelmében a fák leültetésétől számított 7. évben előre megszabott fix áron megvásároljuk Tőled a fákat. Mert a faültetés a környezetvédelmen kívül egy kiváló lehetőség, hogy kitűnj a többiek közül és kiemelkedő profitot is elérj!

A GreenWorld faültetési csomag díja 250.000 Ft+áfa a teljes 7 évre

A GreenWorld faültetési csomag része:
Fix biztos évi 9%-os hozamot garantálunk.

A csomaghoz tartozó 10 db fát, a csomag megvásárlásától
számított 7. évben 457.000 FT + áfa áron felvásároljuk.

Miért jó ez neked vagy a cégednek?

Kapcsolatfelvétel

Kérlek küldj nekünk üzenetet és mihamarabb felvesszük veled a kapcsolatot. Bármilyen kérdés esetén, legyen szó ajánlatunkról vagy ültetvényeinkről szívesen várjuk megkeresésed.